Top to Toe is een salon voor haar, beauty en pedicure. Je kunt één behandeling kiezen, maar ook meerdere (soorten) behandelingen combineren. Hieronder volgt een korte omschrijving van de verschillende behandelingen, producten en prijzen.

Tip. Doe een behandeling cadeau.
Cadeaubonnen kunnen worden uitgeschreven voor een behandeling of een zelf te bepalen bedrag.

Maak een afspraak of neem contact op voor meer informatie.

haarverzorging

knippen, stylen kinderen tm 12 jaar 25
wassen, knippen, stylen heer 38
wassen, knippen, stylen dame 44
wassen, knippen, föhnen 52
wassen, föhnen 35
label.m Fashion Fix 38
proefkapsel 35
feest/bruidskapsel 65
pony knippen 16
baard trimmen 16
hair repair treatment 16
scalp treatment 16

FASHION FIX
Een droog styling service van 30 minuten waarbij je uit 30 prachtige looks kan kiezen. De looks zijn geïnspireerd op London Fashion Week kapsels.

 

haar kleuren

colour regrowth 57
basic colour 67 - 118
refresh colour 37 - 68
creative colour 87 - 117
half head highlights 62 - 103
full head highlights 102 - 143

VEGAN HAIR COLOURS | EARTH
Laat je inspireren door de kleuren van de natuur een natuurlijke en zachte kleur, zonder toegevoegde ammoniak, gemaakt met ingrediënten van plantaardige oorsprong, gecertificeerde essentiële  oliën en organische actieve ingrediënten. Ontworpen om het haar te verzorgen tijdens de inwerktijd, garandeert een perfecte grijs dekking en een perfecte glans. Een selectie van nuances met koele ondertoon voor een natuurlijke en langdurige kleur.

 

wimpers en wenkbrauwen

wimpers verven 19
wenkbrauwen verven 16
wimpers en wenkbrauwen verven 28
wenkbrauwen modelleren (harsen + epileren) 22

visagie

dag make-up 37
proef make-up 33
feest/bruids make-up 64

manicure / pedicure (aangesloten bij ProVoet)

manicure (20 min) 34
pedicure (30 min) 35
pedicure (45 min) 43
pedicure (60 min) 52
extra's bij manicure/pedicure
nagels lakken 16

manicure (handverzorging)
— vijlen, nagelbadje, reinigen, nagelriemen behandelen, basislak, handcrème aanbrengen

pedicure (voetverzorging)
— knippen, vijlen, reinigen, eelt en likdoorns verwijderen, ingroeiende en schimmelnagels behandelen, voetcrème aanbrengen.

De duur van de behandeling hangt af van de conditie van de voeten en nagels. Wanneer je voor het eerst bij ons komt voor een pedicure, raden wij een behandeling van 45 minuten aan.

harsen

bovenlip of kin 20
bovenlip en kin 30
oksels 30
armen 33
onder- of bovenbenen 37
gehele benen 50
bikinilijn 35
rug 40

Transformational Bodywork

Alchemy of Touch (90 min) 110
Alchemy of Touch (120 min) 130

ALCHEMY OF TOUCH – TRANSFORMATIONAL BODYWORK

De methode is gericht op het vrijmaken van blokkades in je (myofasciale) bindweefsel. Uit recent onderzoek blijkt dat onze “fascia” een cruciale rol speelt in de energiehuishouding. De weerstand in je meridianen is meetbaar en kan verlaagd worden door vloeiende golfbewegingen (Fluid touch). Voor meer informatie over deze behandeling klik op de link hierboven.

 

gezichtsverzorging

The Necessary – Grown Alchemist / 60 min — huiddiagnose, dubbele reiniging, peeling, masker, lotion, oog en dag- of nachtcrème + keuze uit één van onderstaande deelbehandelingen 67
The All Included – Grown Alchemist / 90 min — huiddiagnose, wenkbrauwen modelleren, dubbele reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, ampul, massage gezicht nek schouders, masker, lotion, serum, oog- en dag- of nachtcrème 84
a-Hycid fruitzuurbehandeling – Medex / 30 min (kuur van minimaal 3 behandelingen, voorbehandeling noodzakelijk) — reiniging, fruitzuurgel, neutraliserende balsem, beschermende dagcrème 45
extra's bij gezichtsverzorging 16
wenkbrauwen modelleren
wimpers of wenkbrauwen verven
bovenlip of kin harsen
serum
gerstekorrels verwijderen
onzuiverheden verwijderen
herb repair therapy

CLEANSE | DETOX | ACTIVATE

Voor huidverzorging selecteert Top to Toe het Australische merk Grown Alchemist. Deze biologische en plantaardige producten zijn gemaakt om de natuurlijke structuur van je huid te ondersteunen. Crèmes, cleansers, balsems en serums van Grown Alchemist bevatten daarom ingrediënten die je huid gemakkelijk herkent en omzet voor voeding en vernieuwing.

Boek je een behandeling van Grown Alchemist, dan bestaat deze altijd uit drie stappen: reinigen, ontgiften en activeren. Zo krijgt je huid alles wat het nodig heeft om je natuurlijke shine te behouden. Bovendien ruiken de producten net zo verkwikkend als een botanische tuin. Wij zijn fan!

Meer informatie over Grown Alchemist

www.grownalchemist.com